Bliv lægevikar

Du er kun et lille skridt fra at blive en del af Medflex-netværket. Klik her for at oprette en profil hos os. Når du er oprettet, kontakter vi dig. Så gennemgår vi dine ønsker og kompetencer og hvad du kan forvente af et samarbejde med Medflex.

Opret en profil her eller kontakt os på 7199 3300 eller info@medflex.dk.
 

Det kræver det at blive vikar

Når du er en del af Medflex' netværk af læger, så tillader vi os at betragte dig som verdens bedste læge … Det forpligter både dig og Medflex.

Vi har fra vores etablering i 2008 ønsket at have de bedste løsninger på markedet. Det kræver en høj faglighed, højt serviceniveau og loyalitet. Vi har som mål, at du som vikar får den bedste behandling og de bedste vilkår på markedet.

Vi ønsker, at du skal opleve, at dine interesser er professionelt varetaget. Så kan du koncentrere dig om at levere dit bedste, når du er på arbejde gennem Medflex. Dermed tror vi på, at alle vores tilfredse kunder bliver ved med at vende tilbage og lader os løse deres behov for bemanding. Vi har tilknyttet lægevikarer på alle autorisationsniveauer samt stud.med.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 7199 3300 eller info@medflex.dk, hvis du har spørgsmål eller du kan gå direkte til onlineportalen og oprette en profil.
 

Det tjener en vikar

Vi lægger stor vægt på, at der er 100% gennemsigtighed i de aftaler, vi laver. Meget af det arbejde, vi formidler har faste takster baseret på opgavens karakter og dine kompetencer og erfaringer. Andre opgaver forhandler vi i den enkelte situation – også med basis i opgaven og den enkelte lægevikar.

Du kan betragte os som din agent, som til hver en tid vil varetage dine interesser så godt og loyalt som muligt.

Har du spørgsmål til løn og takster, er du velkommen til at kontakte os for mere info på 7199 3300 eller info@medflex.dk