Det kræver det at blive vikar

Når du er en del af Medflex' vikarkorps, så tillader vi os at betragte dig som verdens bedste læge … Det forpligter både dig og Medflex.

Vi har fra vores etablering i 2008 ønsket at lave de bedste løsninger på markedet. Det kræver en høj faglighed, serviceniveau, loyalitet, og vi kæmper hver dag for, at du som vikar får den bedste behandling og de bedste vilkår på markedet.

Vi ønsker, at du skal føle dine interesser er varetaget professionelt, så du kan levere dit bedste, når du er ude på arbejde i ”Medflex trøjen”. Dermed tror vi på, at alle vores tilfredse kunder bliver ved med at vende tilbage og lader os løse deres behov for bemanding. Det betyder også, at vi kan kæmpe videre for, at du får de bedst mulige vilkår.  

Vi har vikarer på alle stadier af lægelivet.. lige fra stud.med. (normalt krav fra afdelinger er min 10 semester) til erfarne speciallæger - og så alle stadier ind imellem. Du er altid velkommen til at kontakte os på 7199 3300 eller info@medflex.dk, hvis du har spørgsmål. Eller du kan gå direkte til onlineportalen og oprette en profil.