Kunderne siger

For os er Medflex en professionel, faglig sparringspartner, som går langt ud over grænserne for et traditionelt vikarbureau. Vi har brugt Medflex til at lave undervisning for vores sundhedspersonale på Asylcentret, og de er med til at udvikle kompetencerne hos os, så vi er bedre i stand til at håndtere vores beboere på en sundhedsfagligt forsvarlig måde.  


(Torben Gregersen, Centerchef for Asylcentrene Vesthimmerlands kommune)

Som asylcenter har vi nogle særlige udfordringer. Vi kan ikke regne med, at de lokale praktiserende læger kan tage en masse nye patienter ind. Derfor kontaktede vi Medflex, og det har vi aldrig fortrudt. Vi har nu læger, der komme ud til os, og det er læger med særlige kompetencer og interesser inden for netop det område, de skal arbejde med. Derudover har vores faste stab af sygeplejersker adgang til Medflex Lægevagt, hvor de døgnet rundt kan få fat i en almen mediciner.


(Lars Enevold Andersen, Leder Asylcenter Hanstholm)

Weekend, hverdag, morgen og aften og i ferier… Vores samarbejde med Medflex er ikke en 8-16 affære. De er dér, hvor vi har behov for dem. Det giver en frihed og fleksibilitet i vores vagtplanlægning. Og så er det fantastisk at kunne bestille vagter søndag eftermiddag,  for så at have en liste med besatte vagter klar mandag morgen,  når man tjekker ind på arbejde.


(Tommy Andersson, Ledende overlæge, Hospitalsenheden Vest)

”Vi har prøvet flere vikarbureauer, men vi har aldrig oplevet en så høj og konsistent kvalitet i samarbejdet, som vi har oplevet i de seneste år. Jeg er ansvarlig for vikarbooking for mange afdelinger, og der er bred tilfredshed med det faglige match af kompetencer i alle funktioner. Og så er det guld værd, at man altid kan få fat i dem, og man altid får en glad og serviceminded person i røret.


(Mari-Ann Simonsen, Økonomi & Planlægning, Sygehus Vendsyssel)

”Sygdom, akut forfald osv. Det er der, vi mærker fordelene ved vores samarbejde med Medflex. Dagligdagen hænger sammen for os, men det kan være frustrerende, når man pludselig står med en akut situation, som lægger pres på både læger og øvrigt personale. Det er perfekt at kunne ringe til Medflex, og så finder de en løsning på kort tid. De er gode til at finde folk, som kender afdelingen, så de ofte kan gå lige ind i funktionen uden introduktion fra gang til gang”.


(Ove Gaardboe, Ledende overlæge, Horsens Sygehus)

”Professionel, serviceminded og med øje for detaljerne - det må være de ord som bedst beskriver Medflex.
Medflex er for mig en uundværlig samarbejdspartner, i en hverdag hvor vikarer er en fast del af vores planlægning. De leverer vikarer af en høj kvalitet, og til mange forskellige funktioner og specialer.
De er altid til at fange på telefonen, tidlig som sent og altid med smil i stemmen!"
 


(Colleen Vestergaard, Planlægger, lægeområdet, Thisted Sygehus)