Kunderne siger

Gjennom flere år har vores kommune og undertegnede samarbeid med Medflex Norden om anskaffelser av legevikarer til både korte og lengere vikariater. Opplever samarbeidet som godt og profesjonelt. Medflex med Kirsti og Linn følger alltid opp våre henvendelser og gir fortløpende tilbakemelding om status i våre forespørsler. Vikarene som er videreformidlet fra dem er godt kvalifisert til våre krav og vi har vært veldig fornøyd med den kvalitet som Medflex har gitt oss gjennom flere år.

Som ansvarlig for legetjenesten i vår kommune kan jeg være trygg på at den leveransen Medflex gir er av god kvalitet.


(Gøril, Gøril, enhetsleder for legetjenesten, Alta)

Vi har brugt Medflex gennem flere år, og uanset om det har været akut sygdom eller til den daglige drift, har vi kunnet regne med deres hjælp til at få vagtplanen til at hænge sammen. De yder en hurtig, pålidelig og professionel service til vores afdeling.


(Mikkel Bak Gulstad, Afdelingslæge Kirurgisk afdeling, Viborg sygehus)

For os er Medflex en professionel, faglig sparringspartner, som går langt ud over grænserne for et traditionelt vikarbureau.

Medflex dækker alle lægevagter på vore to asylcentre og vi har som oftest den samme læge, hvilket giver den bedste kontinuitet i behandlingen af beboerne. I hverdagen kan kliniksygeplejersken altid komme i kontakt med en læge, hvilket er meget betryggende for dem. Medflex står ligeledes for den årlige undervisning af kliniksygeplejerskerne og er dermed med til at udvikle kompetencer hos os, så vi bedre kan håndtere vores beboere på en sundhedsfaglig forsvarlig måde.


(Margrethe Nielsen, Ledende overlæge, Hospitalsenheden Vest)

”Hej, det er Charlotte” - selv uden min titel eller arbejdssted, så ved Medflex hvem jeg er. De er søde, meget imødekommende over telefonen og altid parate til at hjælpe. De kan stort set altid hjælpe med en vikar, lige gyldigt tidspunkt på døgnet, hverdag eller weekend. Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde og vil til enhver tid anbefale dem.


(Charlotte Larsen, Vagtplanlægger for lægerne i Akutafdelingen, Slagelse sygehus)

Weekend, hverdag, morgen og aften og i ferier… Vores samarbejde med Medflex er ikke en 8-16 affære. De er dér, hvor vi har behov for dem. Det giver en frihed og fleksibilitet i vores vagtplanlægning. Og så er det fantastisk at kunne bestille vagter søndag eftermiddag,  for så at have en liste med besatte vagter klar mandag morgen,  når man tjekker ind på arbejde.


(Tommy Andersson, Ledende overlæge, Hospitalsenheden Vest)

”Professionel, serviceminded og med øje for detaljerne - det må være de ord som bedst beskriver Medflex.
Medflex er for mig en uundværlig samarbejdspartner, i en hverdag hvor vikarer er en fast del af vores planlægning. De leverer vikarer af en høj kvalitet, og til mange forskellige funktioner og specialer.
De er altid til at fange på telefonen, tidlig som sent og altid med smil i stemmen!"
 


(Colleen Vestergaard, Planlægger, lægeområdet, Thisted Sygehus)