Book Lægevikar

Kontakt Medflex for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din næste lægevikar. Vi dækker tusindvis af arbejdsdage årligt fordelt på sygehuse, almen praksis, asylcentre, misbrug- og rusmiddelcentre og andre steder, hvor der er behov for læger. Alle lægevikarer gennemgår en kvalitetssikring indeholdende personligt interview, tjek af autorisation samt børne-og straffeattest, indhentning af relevante referencer samt gennemgang af erfaringer og kompetencer. Lægevikarerne er oprettet i Medflex' markedsledende onlinesystem, som sikrer en effektiv og professionel behandling af lægevikarernes kompetencer. Derudover giver det os et vigtigt redskab til at segmentere lægevikarer hurtigt. Vi er derfor ofte i stand til at løse akutte opgaver helt ned til få timers varsel.

Du kan kontakte os på telefon 7199 3300 skrive til info@medflex.dk eller udfylde formularen nederst på siden - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når du samarbejder med Medflex, får du en erfaren, kvalitetsbevidst og serviceminded leverandør, der går "hele vejen" for at opfylde dine ønsker og behov. Du kan have fuld tillid og ro i sindet, når du vælger at lade Medflex finde din næste vikar. Hos os er du i sikre hænder.

I Medflex har vi fokus på den totale løsning, derfor kan du kan læse om nogle af vores kunders oplevelser på hjemmesiden.