Find Lægevikar

Kontakt Medflex for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde din næste vikar. Vi dækker tusindvis af arbejdsdage årligt fordelt på sygehuse, almen praksis, asylcentre og andre steder, hvor der er behov for læger. Alle læger som kontakter os gennemgår et interview og bliver tjekket mht. autorisation, relevante  referencer, erfaringer og kompetencer.  Vikarerne er oprettet i Medflex' markedsledende onlinesystem, som sikrer en effektiv og professionel behandling af vikarernes kompetencer. Derudover giver det os et vigtigt redskab til at nå de rigtige vikarer hurtigt, og vi er derfor ofte i stand til at løse akutte opgaver helt ned til få timers varsel.

Du kan ringe til os på telefon 7199 3300, skrive til info@medflex.dk eller udfylde formularen nederst på siden – så vender vi tilbage til dig lynhurtigt. 

Når du samarbejder med Medflex, får du en erfaren, kvalitetsbevidst og serviceminded leverandør, der går ”hele vejen” for at opfylde dine ønsker og behov. Hvad enten du søger læger, sygeplesker eller andet sundhedspersonale, så er du i sikre hænder. Du kan have fuld tillid og ro i sindet, når du vælger at lade Medflex finde din næste vikar.

Du kan læse om nogle af vores kunders oplevelser på hjemmesiden, og du er altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og en liste over referencer fra vores mange kunder i hele Norden.