Lægevikariater i Norge

Når du vælger Medflex, som formidler af dit vikariat i Norge, får du en samarbejdspartner, du kan stole på, og som vil give dig den bedste rådgivning og vejledning.
 
Har du stadig din første tur til Norge til gode, så har du sikkert rigtig mange spørgsmål, og vi vil forsøge at besvare dem alle så godt som muligt. Hvis du har været af sted tidligere, så kender du nok en del til de praktiske forhold omkring arbejde i Norge. Uanset hvad vil vi gøre, hvad vi kan, for at du får en god oplevelse, der er baseret på en professionel, loyal og tryg behandling.

Praktiske forhold som lægevikar i Norge

Det kan virke lidt overvældende med alle de praktiske ting, som skal falde på plads i forbindelse med et vikariat. Specielt hvis det er første gang, hvor forhold som norsk autorisation og skattekort skal på plads.
Det skal du ikke lade ødelægge fornøjelsen. Dit samarbejde med os skal netop sikre, at der er styr på alle de praktiske forhold, såsom:

  • Rejsen frem og tilbage
  • Norsk autorisation
  • Skatteforhold
  • Indtægtsforhold
  • Forsikringsforhold
  • Norsk bankkonto
  • IT systemet i praksis
  • Arbejde i dagtid og vagtstruktur
  • Lægefaglig information og backup fra Medflex
  • Introduktion til norsk takstsystem

 

Et samarbejde baseret på tillid

Det kan lyde banalt, men det er afgørende for os, at der er fuld tillid og loyalitet i vores samarbejde. På den måde tror vi på, at vi kommer frem til de bedste løsninger sammen, og det giver i sidste ende de bedste resultater og oplevelser for dig som vikar og for den pågældende praksis.

Vi vil gerne have, at både du og praksis foretrækker at samarbejde med os næste gang også.

Løn som vikar i Norge

Aflønningen for vikariater i norske praksis er i udgangspunktet ret god. Arbejdet i dagtid er nogle steder aflønnet med 100% provision, andre steder med en fast løn. Derudover vil der ofte være mulighed for vagter. Vagterne giver som regel en god indtægt, men det er vigtigt at huske på, at indtjeningen afhænger af forhold som f.eks. antallet af patienter, og hvor god du er til at taksere. Lønnen vil som regel ligge i intervallet 100-140.000 NKR pr. måned, men det kan sagtens svinge ud over dette interval

Du kan altid regne med, at vi – ligesom vi har gjort i Danmark siden vores opstart – vil kæmpe for at give dig de bedste vilkår for arbejdet. Vi garanterer dig en loyal og professionel håndtering af alle aspekterne ved formidling af vikariatet.

Tag kontakt nu

Har du fået lyst til at høre mere, så kontakt os for en nærmere snak. Vi træffes på 7199 3300 eller kh@medflex.dk
 
Måske har vi allerede nu et vikariat, der passer ind i dine planer. Ellers skriver vi dig gerne op, så vi kan vende tilbage, hvis der kommer noget, som kunne være interessant.
 
For flere detaljer kontakt på ovenstående telefon/mail, eller opret en profil på online.medflex.dk.