Historien om Medflex

Medflex er etableret i 2008 som et lægevikarbureau med en klar vision. Vi ønskede at skabe et stort netværk af læger for at afhjælpe problemer på sygehuse, almen praksis og øvrige steder med lægebemanding. Vi er grundlagt af læger med et stærkt ønske om at skabe de bedst mulige vilkår for læger, som tager ekstra-arbejde. Grundidéen har altid været, at ved at kæmpe for at kunne tilbyde markedets bedste vilkår, vil vi tiltrække de bedste medarbejdere, som i sidste ende kommer patienterne til gode.

Det gør Medflex til en pålidelig, kvalitetsbevidst og fleksibel samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at sikre bemandingen på din afdeling. Du får muligheden for at skabe et bedre arbejdsklima og give dit faste personale et velfortjent pusterum. Vi dækker enkeltdage, uger eller måneder – til en konkurrencedygtig pris.

Efter en årrække, hvor vi har skabt et solidt fundament som en professionel samarbejdspartner for mange afdelinger, praksis, asylcentre mv. har vi etableret et søsterselskab, der formidler vikararbejde for sygeplejesker, lægesekretærer og øvrigt sundhedspersonale. Vi ønsker at bygge videre på de samme værdier, og du kan således regne med Medflex, som din foretrukne samarbejdspartner uafhængigt af din rolle i sundhedsvæsnet. 
 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på info@medflex.dk 
eller ring 7199 3300.

Medflex har kontorer i Hjørring og Århus. Postadressen er:

Medflex A/S
Egebjergvej 85
8220 Brabrand